Inlägget är ett samarbete.

Jag tänkte på en sak under min resa till och från Stockholm i helgen. Jag reagerade på alla skyltar om hur man ska finna kärleken. Kanske var det överflödet av oxytocin i min kropp som pumpades så ögonen såg kärlek överallt men jag reagerade på saken. På nätet finns det en uppsjö av sidor med orden finns kärleken, våga börja dejta och så vidare. Jag dejtar inte själv, och letar inte heller. Men jag förstår att folk söker sig till sidor som erbjuder kärlek. Jag menar väldigt få människor vill väl inte ha kärlek alls? På Bradejtingsidor.com  har ni som söker någon chansen att hitta olika dejtingsidor. Om ni ändå söker? Så varför inte prova lyckan? Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: