Dark Mode Off / On
Läraryrket

Smartboard och planeringsdag på jobbet.

021

Känns som denna dag har gått i ett tempo av stress. Trots det har jag hunnit med massor och fått med min massor med ny kunskap. Jag fick lite utbildning i hur man jobbar med smartboard på jobbet och det var grymt! Så tacksam över att mina kollegor ställde upp med den utbildningen för oss som var nyfikna men okunniga. Jag är ju datanörd, jag lär mig saker snabbt när det kommer till IT och teknik, MEN det betyder inte att jag kan allt även om jag är lättlärd. Nu kommer mina elever äntligen få en fröken som kan greja med smartboarden. Dessutom blev jag så nördig att jag började göra upp som små sagor där på smartboarden och kom på mig själv med att tänka; MEN vänta nu, jag är på utbildning och sitter inte och webbdesignar just nu. Det där är lite svårt, jag har ju ett slags begär i att få skapa. Mitt skapande är som mest tydligt när jag fotograferar eller programmerar, det genomsyrar mig även när jag numera håller på med mandala. Förut trodde jag inte att jag hade någon form av kreativitet i mig. Men det har jag och jag behöver nog utveckla den sidan mera.

Något jag mer blir stressad av är era fina kommentarer här på bloggen som jag fortfarande inte svarat på, förlåt det kommer! Imorgon efter Dalaskolforum går jag på semester i några dagar och då ska jag svara på kommentarer, mysa med William, fotografera och verkligen ta vara på livet. Så då kommer jag vara mer aktiv och trevlig. Jag har bara inte den tiden just idag och fram till 16:00 imorgon.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: