Dark Mode Off / On
Reklam

Hösten och tröttheten.

Känns som det blir en hel massa om hösten just nu, jag är dock trött och det märks. För bara någon vecka sedan kändes det inte lika påtagligt som just nu, men nu är hösten verkligen här. Det är mörkt så tidigt och jag känner nog någonstans att det kanske skulle vara bra just nu att införskaffa sig någon form av vitaminer. Under hösten får många med mig lite deppkänslor, man kanske känner sig nedstämd och behöver något för att piggas upp. Då kan man ha brist av någon form, till exempel magnesiumbrist. För några år sedan hade jag just magnesiumbrist, men efter lite vitaminer blev det bättre. Jag tror på att försöka unna sig vitaminer och då kanske ganska ofta till och med. Hur är det för er? Har ni testat och precis som jag fått positivt resultat?

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: