Dark Mode Off / On
Fika & måltider

När sonen lagar middag, och att bli bättre.

IMG_0033

Jag och William måste ätit något olämpligt igår helt enkelt för runt eftermiddagen idag var båda lugna i magarna. Magsjuka är ju lite annorlunda men jag stannar hellre hemma istället för att gå till jobbet och kanske smitta ner massa vuxna och barn. Imorgon blir det jobb i alla fall, jag har sovit mycket idag. Förmodligen för att magvärken höll mig vaken inatt och kroppen helt enkelt behövde ladda om. Dagen som kommer imorgon består av bad för eleverna och APT för mig, det brukar vara givande så jag tror att tisdagen kommer swisha fram ganska skönt faktiskt.

William ville laga middag idag så han gjorde pizza åt oss, kanske inte bästa magmaten men det gick ändå bra att äta. Förutom det så tände vi ljus här hemma, och jag och Björn tittade på ett avsnitt av Orange is the new black. Det är så mörkt nu och höstmörkret blir väl snart till en vana. Jag väntar på den vanan, även om jag längtar efter sommar och sol som alltid.

Hur gör ni för att hålla er glada hela denna period av mörker?

Tog faktiskt en kopp te idag och myste med i köket, jag försöker vänja mig av med kaffe. Läste att kaffe ger ångest, och eftersom jag redan lider av ångest vill jag inte trappa upp den. Det finns nämligen roligare saker i livet än just ångest.

Related Tags:

6 Comments

  1. Jag brukar peppa mig med saker jag gillar för att liva upp mörkret! Det kan vara att kika på sminkvideos på youtube eller bara tända lite ljus och mysa! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: