Madlady.se – Shopping. 


 Madlady.se hade rea i veckan och jag har kikat på dessa plagg ett tag och slog till. Hade aldrig handlat på Madlady innan men känner mig jättenöjd med köpet. Det var en leverans som var snabb, och sedan älskar jag att få småkort ifrån företagen om det så bara är några ord, och sedan älskar jag små gåvor som man får utöver beställningen. Det var lite godis med och det blev jag jätteglad för!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Madlady.se – Shopping. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.