Dark Mode Off / On
Fika & måltider

God morgon på er.

001Bild från Idre i somras.

Här har det visserligen varit morgon ett tag, men jag sitter fortfarande i min morgonrock i turkosa och har håret uppslängt i en Lilla My knut mitt på huvudet. Jag har mina glasögon på mig, och har småplockat i hemmet efter frukosten.

Idag ska jag städa, damma och dammsuga. Jag ska även försöka mig på att gå utanför dörren trots att vädret riktigt ropar ruggigt och kallt här utanför. Har ni läst boken om Pettsson och Findus som heter ”Stackars Pettson”? När han är deppad och inget vill göra? Jag kan nog spegla mig själv i den boken en del, jag vill absolut inget göra när det är så här mörkt, kallt och ruggigt ute. Det enda som lockar är pyjamas, tofflor och ljus. Skulle kunna tänka mig att införskaffa mig kamin som går på el. Jag har tänkt på saken, det skulle kanske inte värma helt och hållet men det skulle kunna funka i alla fall. Kanske är det önsketänkande? Men vädret och jag är inte bästa vänner just nu.

Nej om man ska gå och bädda sängen nu då, sminka sig lite och kika på några Youtubevideos. Jag har blivit lite fast i det där med att kika på folk som snackar på Youtube, det kanske är samma charm som andra funnit i poddar? Jag har ännu inte kommit till att gilla poddar, men att lyssna på helt meningslösa samtal på youtube är en lagom avkoppling för mig.

Följer ni poddar? Eller är ni som jag som kikar på Yotubevideos istället?

14 Comments

  1. Nej jag är inte mkt för det lyssnar dock på videos där men gillar inte pods läser hellre bloggar 🙂 ja här sitter jag oxå i mysisar skönt i detta trista väder ;( skönt att få vara inne ..ha en mysig fredag kram

  2. Å ”stackars Pettson”! Känner också igen mig i honom där. Vill verkligen bara gå och lägga mig igen idah och vakna upp till en ny dag, helst med sol och antingen fin snö eller sommar 😉

  3. Ohja Stackars Pettson, hade det på band när jag var mindre och blev alltid smått nedstämd när vi lyssnade på det hahaa 🙂 Jag är mer förtjust i youtube än poddar men gillar Wahlgren och Wistams podd 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: