Buzzador och lim UHU.

008För ett tag sedan fick jag hem ett paket från Buzzador med lim från UHU och med detta innehåll. Det är då Karlssons universalklister och limstick. Sånt här är alltid något som uppskattas. Som lärare blir det en hel del med klipp och klistra. Det säger sig säkert själv, vid sådana tillfällen vill man ju gärna ha det bästa och Karlssons är det bästa enligt mig. Det är sånt där lim som alla någon gång använt och mer än gärna använder igen.

Om du mot all förmodan inte är medlem i Buzzador (jag har varit medlem sedan 2005 eller 2006) tycker jag att du ska med. Lite då och då får man testa dessa saker och utvärdera och det är lika roligt varje gång.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Buzzador och lim UHU.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: