Lyxljus Life Scents ifrån Air Wick – Buzzador.

005
Ni kan säkert gilla glädjen jag kände när jag fick äran att testa dessa doftljus ifrån Air Wick. Dem luktar nämligen ljuvligt. Jag har ställt ett i köket och doften är helt fantastisk, jag går runt och luktar i luften hela tiden. Dessutom är dem hur fina som helst, jag sitter som trollbunden vid dem och toksniffar och bara njuter. Ljus hör hösten till, och när Buzzador då ger mig tillfället att Buzza dessa hoppade jag så klart fram i glädjehopp.

Om jag rekommenderar andra att handla dessa, ja det förstår ni nog? De är helt fantastiska och jag känner mig helnöjd med köper. Jag rekommenderar er även att bli medlem i Buzzador själva. Sen tycker jag så klart att ni ska köpa dessa ljus och bränna nu under höst och vinter.

006

007

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Lyxljus Life Scents ifrån Air Wick – Buzzador.

 • 22 november, 2015 at 10:04
  Permalink

  Aaah, åh! Vad roligt kampanjer du kommer med i! Elle rja, jag med, men de där två senaste kom jag inte med i 🙂

  Reply
  • 22 november, 2015 at 11:28
   Permalink

   Ja det är jättekul, för det var ett tag sen jag kom med i roliga 😀

   Reply
 • 22 november, 2015 at 13:33
  Permalink

  Så nyfiken på dessa 😉 Känner man hur doften ändras?

  Reply
  • 22 november, 2015 at 17:57
   Permalink

   Det har jag inte tänkt på men däremot ändrar sig färgen på dem 😀 . La ut en film på min instagram du kan kika på, heter saramadeleine där. 🙂

   Reply
  • 22 november, 2015 at 18:00
   Permalink

   Absolut :). Tycker man ska unna sig lite doft och ljus i detta höstiga på början till vintermörker.

   Reply
 • 22 november, 2015 at 19:21
  Permalink

  Åh det där kan jag tänka mig att det doftar gott. Jag älskar doftljus – i rätt mängd. Måste testa 🙂

  Reply
 • 22 november, 2015 at 20:33
  Permalink

  Jag älskar dem också och har dem tända varje kväll !
  De luktar gott, och viggo gillar att de ändrar färg
  så jag lär få köpa fler sen när dessa tar slut 🙂

  Reply
 • 23 november, 2015 at 09:15
  Permalink

  Så roligt att få grejer därifrån. Fick jag också förr men nu för tiden får jag bara erbjudande att köpa grejer :/

  Reply
  • 23 november, 2015 at 21:36
   Permalink

   Ja verkligen. Får också bara köperbjudande i perioder sen kommer såna här. Men förstår dig precis.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: