Dark Mode Off / On
Reklam

Lyxljus Life Scents ifrån Air Wick – Buzzador.

005
Ni kan säkert gilla glädjen jag kände när jag fick äran att testa dessa doftljus ifrån Air Wick. Dem luktar nämligen ljuvligt. Jag har ställt ett i köket och doften är helt fantastisk, jag går runt och luktar i luften hela tiden. Dessutom är dem hur fina som helst, jag sitter som trollbunden vid dem och toksniffar och bara njuter. Ljus hör hösten till, och när Buzzador då ger mig tillfället att Buzza dessa hoppade jag så klart fram i glädjehopp.

Om jag rekommenderar andra att handla dessa, ja det förstår ni nog? De är helt fantastiska och jag känner mig helnöjd med köper. Jag rekommenderar er även att bli medlem i Buzzador själva. Sen tycker jag så klart att ni ska köpa dessa ljus och bränna nu under höst och vinter.

006

007

18 Comments

  1. Jag älskar dem också och har dem tända varje kväll !
    De luktar gott, och viggo gillar att de ändrar färg
    så jag lär få köpa fler sen när dessa tar slut 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: