Förmiddag, morgon eller goddag?

  
Vaknade för någon timme sedan. Ska försöka ta mig ur sängen även om det faktiskt inte är jättehögt prioriterar för mig en söndag. Undrar vad denna dagen ska erbjuda? Kanske lite mjukisplagg, kanske lite bara myssöndag? Oavsett vad som händer tänker jag ta denna sista vilodag för att ladda inför de återkommande 16 arbetsdagarna som är kvar till semester/jullov. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Förmiddag, morgon eller goddag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: