Bitterheten i en regnig novemberdag.

Var så arg, upprörd och ledsen igår. Blev så illamående på bussen hem, sen fortsatte hela kvällen i skit. Känns inte det minsta kul att lägga pengar på en ny dator men lär ju ha en. Just nu skulle jag vilja känna att allt händer av en anledning, men istället känns allt jobbigt och drygt. 

Drömt arga drömmar och är slut. November och december är sällan bra månader för mig, mörkret är olidligt. Att det dessutom är stressigt, och världen känns orolig gör allt ännu värre. 

Jag får låna Williams dator säger han, så försöker att svara på kommentarer ikväll.’

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Bitterheten i en regnig novemberdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: