Dark Mode Off / On
Reklam

Smycken, för oss som gillar skönhet.

Jag har en förkärlek för smycken. Jag har nog haft det sedan jag var barn. Jag minns hur jag brukade titta i mammas smyckeskrin och när jag fick låna örhängen som inte krävde hål i öronen. Jag minns även hur stolt jag var när jag tog mina hål i öronen, jag var rätt liten då. Kanske 4-5 år men det var något jag så gärna ville ha. Jag fick örhängen i julklapp och jag använde dem ofta. När jag blev äldre önskade jag mig halsband och fick en del. Jag fick ett guldhalsband av min morfar och till dem fick jag ett hänge med Tro, hopp och kärlek på av mamma. Den bar jag sedan under hela min graviditet med sonen. Jag har sedan fått smycken i födelsedagspresenter för det är oftast sånt jag önskat mig. I år fick jag ett armband från märket Snö of Sweden, som är ett av mina favoritmärken när det kommer till smycken. Jag älskar deras armband och jag skulle gärna vilja ha flera. Det finns en sida som heter blingit.se som säljer massor med smycken ifrån kända märken. Jag sitter här och smådrömmer mig bort till att få handla nya smycken. Jag föredrar smycken i silver och framförallt då till öronen. Jag anser lite smått att man aldrig kan få för många örhängen. Jag älskar örhängen som inte hänger, detta då jag alltid tycker att det känns som hängande örhängen ska ramla av örat samt att jag gärna får för mig att jag ska fastna någonstans med dem och slita av dem från öronsnibben. Men det här är egentligen bara hjärnspöken, för jag vet ingen där örhängen ramlat av örat eller slitits av. Det är mer jag som inte tycker om tanken på att det skulle kunna hända.
Alla smycken jag har hemma bär på en historia för mig, dem är med vid ett tillfälle som sedan blir ett samlat minne, därför är smycken viktiga i mitt liv. Jag älskar smycken, och du kan aldrig få för mycket av dem. Smycken för kärlek, och smycken för livet.

I samarbete med blingit.se.

12 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: