Vi är hos Björn, här har vi ätit middag och jag har druckit lite öl, dricker sällan alkohol var i augusti senast. Jag dricker inte för att bli berusad såklart utan är lite öl och julafton dricker jag inget alls på. Sjukt att man ska behöva försvara sig för en öl, men folk lägger gärna in så mycket mer utöver det man skriver.

  Jag har även slagit in julklappar. I år ville jag ha stilrena paktet i gammeldags jul tappning, jag tycker att jag lyckades ganska bra. Så nu är det bara att vänta in julafton imorgon. Vi var ut i Björns mammas skog och högg en gran idag också som William klätt. 
 

William gjorde varmchoklad med polkagrisstång till lite kvällsmys för oss här hos Björn, nu ska vi kolla på film. 

Hoppas ni får en fin kväll! 

Relaterade etiketter:

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa