Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Slå in paket och dricka öl.

  Vi är hos Björn, här har vi ätit middag och jag har druckit lite öl, dricker sällan alkohol var i augusti senast. Jag dricker inte för att bli berusad såklart utan är lite öl och julafton dricker jag inget alls på. Sjukt att man ska behöva försvara sig för en öl, men folk lägger gärna in så mycket mer utöver det man skriver.

  Jag har även slagit in julklappar. I år ville jag ha stilrena paktet i gammeldags jul tappning, jag tycker att jag lyckades ganska bra. Så nu är det bara att vänta in julafton imorgon. Vi var ut i Björns mammas skog och högg en gran idag också som William klätt. 
 

William gjorde varmchoklad med polkagrisstång till lite kvällsmys för oss här hos Björn, nu ska vi kolla på film. 

Hoppas ni får en fin kväll! 

Related Tags:

14 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: