Dark Mode Off / On
Böcker

Maze Runner – I Solstormens spår.

img_0370

Jag förhandsbokade den här boken ifrån Adlibris och den kom idag. Nu ska jag fortsätta läsa, denna bok handlar om Teresa och eftersom de tidigare böckerna handlat om Thomas ska det här bli spännande att läsa. Jag har även förstått att det kommer komma en fortsättning på denna bok, så jag får väl vänta på den. Jag föredrar böcker på svenska, även om jag ibland läser på engelska med.

44 Comments

  1. Jag har inte läst någon av dessa böckerna, bara sett de filmer som kommit hittills. Tycker filmerna är helt okej i alla fall. Underhållande, men inte några favoriter.

  2. Åh jag älskar filmerna! Så kommer älska böckerna om jag läser dem 😀

    Sv; åh tack ska du ha! Din röst är guld värd! ?

  3. Vad kul att den har kommit! Jag blir alltid så himla glad när en bok jag beställt kommit på posten! 🙂

    I övrigt är jag helt tvärtom. Jag föredrar böcker på engelska även om jag läser på svenska ibland med. Jag läser till och med Bibeln på engelska och har knappt läst (inte regelbundet åtminstone) på svenska på flera år nu. :p

    1. Jag med :D. Man blir hur glad som helst av böcker :). Många är så att de föredrar på engelska. Antar att det är som med mig och tv-serier jag föredrar dem utan svensktext 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: