Maze Runner – I Solstormens spår.

img_0370

Jag förhandsbokade den här boken ifrån Adlibris och den kom idag. Nu ska jag fortsätta läsa, denna bok handlar om Teresa och eftersom de tidigare böckerna handlat om Thomas ska det här bli spännande att läsa. Jag har även förstått att det kommer komma en fortsättning på denna bok, så jag får väl vänta på den. Jag föredrar böcker på svenska, även om jag ibland läser på engelska med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

44 thoughts on “Maze Runner – I Solstormens spår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: