Julafton 2015.

003

Igår var det alltså julafton och vi hade en jättetrevlig dag. Först åkte vi till Björns mormor på lite jullunch. Där umgicks vi och pratade en stund, åt god mat och jag var in och gullade lite med Harry och Siven, två av kattorna som bor hos Björns mormor, Harry är dock Williams katt. Jag blev dock allergisk så jag begav mig ut i bilen efter en stund. Jag hade det trevligt så länge jag kunde vara inne där i alla fall.

008

Efter vi varit hos Björns mormor åkte vi hem till Björns mamma, där visade det sig att jag glömt bort att bära ner en sak i bilen. Så det var bara för mig att ta bilen och åka hem till Björn och hämta. När jag kom tillbaka till Kniva sen skulle vi vidare till Björns farmor i Skäve så då in i bilen och iväg.

014

Där åt vi julmat och delade ut paketen. William blev jätteglad över allting och det blev jag med. Jag kommer visa vad vi fick i ett tidsinställt inlägg imorgon. Så kan jag dela upp bilderna lite, detta då jag helt enkelt vill passa på och ta vara på livet en stund, just nu är Björn och William och äter hos Björns pappa och jag är hemma och grejar. Tänkte passa på att svara på kommentarer och så blogga, men det är allt.

Vi vuxna körde utlottning med paket i år, det var väldigt uppskattat och riktigt roligt!

 021Vuxnas paket.

043William och hans paket!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

42 thoughts on “Julafton 2015.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: