Juldagen 2015 är här!

Då var det juldagen då. Jag ligger på soffan hemma hos Björn i min pyjamas ifrån Hooked on you. William sover fortfarande och Björn ska tydligen möbler om här i sitt vardagsrum. Senare idag ska han och William till Björns pappa och äta och då tänkte jag åka hem, svara på kommentarer och visa bilder på julklappar och gårdagen. 

Kram på er så länge!  

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Juldagen 2015 är här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: