Dark Mode Off / On
Fika & måltider Städa

En städdag i januari.

På morgonen invigde jag mitt nya sminkbord och då såg jag ut så här.

Jag fullföljde mitt städprojekt från igår kväll, och fortsatte att städa idag. Jag tror jag vänt upp och ner på hela hemmet nästan. Williams rum är nu jättefint och städat, min hall är rensad på papper och jag har tvättat. Jag har putsat och grejat i duschen så nu skiner det när man kliver in där. Dock skedde ett missöde där idag, jag rörde lätt vid duschstången och hela ramlade ner! Så nu är jag alltså utan duschstång, jag hoppas att Kopparstaden åtgärdar detta kändes ganska snopet måste jag säga.

Förutom städning har jag svarat på kommentarer och känner väl lite smått att nu börjar allvaret strax. Jag ska bege mig mot sängen och försöka somna, och om jag somnar och vaknar i bra tid ska jag försöka ta mig ut på en morgonpromenad innan frukost imorgon.

Jag åt mannagrynsgröt till middag idag, i en skål av märket Mon amie.

64 Comments

 1. det är så skönt att ha sånna extrema städ dagar ibland man vet att man kan gå och lägga sig med gott samvete och vakna upp till ett fräscht hem. jag är likadan.

 2. Duschstången är verkligen ett irritationsmoment. Vi råkade idag ut för ett stort hål i handfatet efter att en hårsprayflaska ramlat ned i den 😛 Stort som en tennisboll.

  Ja. eld är inte riktigt min grej. Har väldigt svårt att hantera det efter, tidigare olyckor..
  kramar

 3. Härligt med att få det städat! 😀

  Sv; nja, ena vet jag faktiskt inte vart han ska igen. Men inget märkvärdigt tror jag. Den andra går på pappa ledighet 🙂

 4. Visst är det skönt med ny städat jag hade en sådan dag i går och man känner sig så nöjd efteråt.Hoppas de löser sig med duschen..

  Härliga underkläder funderar också att köpa de märket då jag har hört att de ska vara sköna..

  Kram på dig

 5. Åh, mannagrynsgröt har jag inte ätit på hur länge som helst! Blev nästan lite sugen på det nu bara för det… :3 :p

 6. Men du, du har inte lust att göra en städturné och komma och städa hos mig också!?;) Så härligt när hemmet är nystädat!

 7. Duktiga du !!! det är ju sånt som behövs men som man inte gör bara sådär . Härligt när det e gjort

  fin torsdag till dej kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: