En städdag i januari.

På morgonen invigde jag mitt nya sminkbord och då såg jag ut så här.

Jag fullföljde mitt städprojekt från igår kväll, och fortsatte att städa idag. Jag tror jag vänt upp och ner på hela hemmet nästan. Williams rum är nu jättefint och städat, min hall är rensad på papper och jag har tvättat. Jag har putsat och grejat i duschen så nu skiner det när man kliver in där. Dock skedde ett missöde där idag, jag rörde lätt vid duschstången och hela ramlade ner! Så nu är jag alltså utan duschstång, jag hoppas att Kopparstaden åtgärdar detta kändes ganska snopet måste jag säga.

Förutom städning har jag svarat på kommentarer och känner väl lite smått att nu börjar allvaret strax. Jag ska bege mig mot sängen och försöka somna, och om jag somnar och vaknar i bra tid ska jag försöka ta mig ut på en morgonpromenad innan frukost imorgon.

Jag åt mannagrynsgröt till middag idag, i en skål av märket Mon amie.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

64 thoughts on “En städdag i januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: