Nya underkläder av märket Calvin Klein från Timarco.

img_0485

Något jag har dåligt av är underkläder. När jag var tonåring i slutet av 90-talet var detta hur populärt som helst. Jag hade dock ingen ekonomi till att handla märkesunderkläder, då gick ju hela barnbidraget åt. Så då fick man mer drömma och tänka att någon gång. Men nu såg jag dessa på Timarco och slog till, jag behövde trosor och en bekväm BH. Jag använder alltid BH med bygel men ville ha något som är skönt att ha när man är hemma under mysplagg. Detta blev perfekt, och vilken känsla sen. Jag kommer absolut införskaffa flera, detta kan vara det skönaste jag burit på många år. Jag köpte i grått, eftersom grå just nu tycks vara min favoritfärg på kläder!

Tyckte det var helgulligt inslaget förresten i blått och med hjärta!

img_0486

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “Nya underkläder av märket Calvin Klein från Timarco.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: