Mitt nya fina sminkbord köpt på IKEA i Borlänge.


Igår, skulle först skriva idag men stämmer ju inte eftersom klockan gått över tolvslaget har jag först fikat med Jennie på Ica Maxi här i Falun, där jag åt årets första semla.

img_0481

Sedan följde jag med Lisa till Ikea, där köpte jag ett sminkbord! När jag kom hem så skruvande William ihop det åt mig! Så duktig! Blir så imponerad av honom så ofta, min stora kille.
Jag köpte även stolen, den hittade jag på fyndhörnan till ett väldigt bra pris, jag hade kollat på andra stolar men när denna fanns där på fynd kändes det givet att det var just den jag skulle ha.
Nu kan jag dricka kaffe, tända ett ljus och sminka mig på morgonen i lugn och ro, och känna vardagslyxen komma över mig. Det är viktigt! Att lyxa och känna sig uppskattad.

Köpte även förvaringslådor och innerkuddar samt fler batterier (laddningsbara) jag har helt slutar med en engångsbatterier. Det var en av de många saker jag lovade mig själv förra året att göra. Det är jättebra och ekonomiskt är det också.

Man kan ju undra vad jag gör uppe så här sent? Men det är så här, jag hade en skänk inne på mitt sovrum förut. Den skänken fick nu William till sitt rum. Han hade massor med prylar i en möbel han hade på sitt rum som stod där skänken nu står och jag fick helt enkelt sätta igång och städa. Det är så gott som klart på Williams rum nu. Men jag måste dammsuga imorgon, och sen önskar jag just nu att vi kan åka till tippen så jag kan hiva iväg massor med saker där. Det är skönt när man får såna här faser när man rensar. Det blir visserligen tomt hemma, men det är så värt det efteråt känner jag. Saker som bara ligger och tar plats stressar mig, och nu när jag rensar försvinner väldigt mycket av stressen. Det är galet skönt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

58 thoughts on “Mitt nya fina sminkbord köpt på IKEA i Borlänge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: