Idag har jag en lycklig son här hemma. Posten kom äntligen med Williams Portal 2 Turret som han beställde genom Amazon ifrån USA i december. Han var lyriskt så det här blir nog en riktigt bra dag. 

Han fick även en lite sen födelsedagspresent ifrån sin vän och bästa granne Ollis idag. William var lika glad för sen också!

  

34 kommentarer

  1. förstår någon blir glad =)

    ja har börjat längt efter julen oxå men blir så långt i fall ja tar bort ljusstakarna nu så väntar lite till men tröttnat på rött som sagt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa