Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Omgjort bloggsida.

017

Enda sedan i onsdag med uppehåll för jobb och livet har jag fixat med min blogg. Nu är jag nöjd, headern fick stanna kvar. Dels för att jag tycker om den som den är, dels för att den inte är så gammal och även för att jag helt enkelt inte har några bilder jag vill ha där ännu. Det kommer ändras med tiden, jag byter header då och då. Men nu har jag gjort sådant på sidan jag länge velat göra, men inte haft tid, ork och lust för. Men nu så, nu är det nytt och trevligt här på sidan.

Jag ska svara på kommentarer nu innan jag går och lägger mig. Jag jobbade idag på min normalt lediga fredag, så det var lite ovant. Men nästa vecka är det som vanligt igen. Eleverna kommer tillbaka och det laddas för en ny termin med nya utmaningar.
Förutom jobb, har William varit på begravning tillsammans med Björn, och sedan sov han över där. Imorgon 11:30 ska jag ner på stan för en spännande sak, men berättar mer om det efteråt. Är rejält nervös men tror detta blir bra och utmanande för mig.

Hoppas ni har en fin fredagskväll!

34 Comments

  1. Fin sommarbild :o) skönt när man får rätt på bloggen ibland… blir helt galen när jag ändrar om… känns som att man ändrar samma igen och igen… ;o)

    1. Tack :). Får mig att se framåt ☺️. Haha ja det är en risk, jag tycker det kan vara rätt roligt :). Eller jag gillar att se resultatet och får liksom använda en kreativ sida hos mig själv :).

  2. Ojj då kanske eleverna kan vara små trötta efter en sådan lååång ledighet =P… små skumt att det har hunnit blir så många år sen senast jag hade så där!! Nu äre andra tider och lov å ledighet är för mig ett minne blott S

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: