Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Ögoninflammation!

Det finns en första gång för allting, för mig är det första gången med ögoninflammation. Redan igår på jobbet hade jag ont i ögonen. Trodde det var någon ögonfrans som hamnat i ögat, fick dock aldrig tag på den. Imorse förstod jag varför! Ögat är alldeles svullet, rött och vätskande. Inte så här jag ville börja det nya året.

34 Comments

  1. Usch vad jobbigt jag har inte haft de sedan jag var liten. men barnen har ju de lite då och då.. inge kul alls och hoppas de går över fort för dig.

    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: