img_0430

Det blev en lång dag idag. Men nu är jag hemma, jag passade på att springa ut med soporna och greja innan jag satte mig här. Har en känsla över att Björn och William snart hör av sig. Vi ska nämligen hämta ett paket på stan, som jag hoppas och tror är Björns julklapp. Så dåligt att den kommer så här sent trots beställning en bra bit innan jul!
Får väl se kommer den inte idag ska jag skriva till företaget och säga att jag vill avsäga mig den, då handlar jag samma sak på ett annat ställe.

Jag har idag haft både APT och planeringstisdag. Dock försvann mycket av de senare, men jag hann med att skriva ut papper till vikariepärmen jag håller på att ordna med. Jag tror absolut på sånt, en pärm där vikarierna kan använda istället för att man som idag ska behöva gå upp och skriva om hela sin planering mitt i sjukdomen för att man råkar bli sjuk. Det måste vara enklare med sånt, vi lärare får skriva upp planeringar i 40 graders feber, eller magsjukor för vikarier. Så nu har jag alltså ordnat med vikariepärm och det är fler på jobbet som gör samma sak, så smidigt också för hen som kommer vara vikarie. Ingen lärare eller arbetstagare vill ju bli sjuk, men ingen kan heller förhindra när saken sker.

Nä nu ska jag svara på kommentarer och så får jag se om ni får ett till inlägg senare, annars hörs vi imorgon. Det är nu två arbetsdagar av fyra avklarade för av denna arbetsvecka, imorgon jobbar jag till 17:00 igen och sen är det till 14:00 på torsdag, dock blir det vårdcentralen efteråt då jag ska göra spirometri på lungorna. Jag har astma så sådant måste kollas upp med jämna mellanrum. Mina resultat brukar vara ganska dåliga dock tyvärr, jag har högsta dosen på medicinen och når ändå inte upp till effekt som man ska ha.

60 kommentarer

 1. Hoppas att det går bra hos doktorn på torsdag & hoppas att paketet kommer idag. Förstår att du blir arg faktiskt :/

  Sv; tack ska du ha! 😀

 2. Gillar också vikariepärm, men det känns samtidigt som det försvinner viktig tid när man inte följer sin planering. 🙁 för vikarier är den dock guld värd!
  Lisa recently posted..Tisdagslista

 3. Oj det var sen leverans, hoppas att det var det paketet då. Min pappa hade astma i många många år, men på äldre där försvann det sedan. Jag har epilepsi och det får jag också kolla upp emellanåt

 4. Så fin bild på dej !!
  Hoppas att paketet kom . stfans julklapp kom oxå en vecka försent men ja han blev glad 😀

  fin onsdag till dej

 5. Måste vara jätte jobbigt att ha sån kraftig astma. Hoppas du har turen med dig och visar bra resultat. Häftigt med din doulautbildning, visste faktiskt inte vad det var innan jag kikade in här för ett tag sedan 🙂

  1. Ja det är inte så kul med astma. Resultaten var så där :).
   Kul att du blev upplyst när du kom hit :D. Känns jättekul att sprida det vidare :). Fler borde bli doulor och varje kvinna och hennes partner borde få en på BB. Någon som följer med och stöttar, medan den fantastiska BM gör allt det medicinska och sitt jobb med all den kunskap hen har.

 6. Men vad dåligt att ni inte ha fått det ännu, men jag läste någonstans om att de var fler som hade haft samma problem.. tråkigt när det blir så.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: