Säljes The Balm – Balm Shelter After dark


Jag fick fel produkt när jag beställde. Eftersom det stod Lighter the light på förpackningen öppnade jag själva tuben och fick då se att det var mörkt innanför. Denna passar således en person med mörk hy. Eftersom den är oanvänd och jag inte kommer kunna använda den, tänkte jag först vad ska jag göra med denna? Men så slog det mig, jag kollar om någon av er vill köpa den. Nypris är 229:-, men du får köpa den för 114:- (100 för produkten + 14 i frakt, om du inte kan hämta här då får du betala 100:-) Hoppas någon är intresserad. Priset kan diskuteras, känns så onödigt att slänga.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

56 thoughts on “Säljes The Balm – Balm Shelter After dark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: