Jag fick fel produkt när jag beställde. Eftersom det stod Lighter the light på förpackningen öppnade jag själva tuben och fick då se att det var mörkt innanför. Denna passar således en person med mörk hy. Eftersom den är oanvänd och jag inte kommer kunna använda den, tänkte jag först vad ska jag göra med denna? Men så slog det mig, jag kollar om någon av er vill köpa den. Nypris är 229:-, men du får köpa den för 114:- (100 för produkten + 14 i frakt, om du inte kan hämta här då får du betala 100:-) Hoppas någon är intresserad. Priset kan diskuteras, känns så onödigt att slänga.

56 kommentarer

  1. Vad synd att den ar i fel färg! 🙁 Och jag som är blek som tusan lär ju inte kunna ha den.. :/

    Sv; Men vad tråkigt.. Jag som läst mycket om folk med IBS som är så glad att dem äter lchf! Men det kanske inte funkar lika bra för alla! Hur länge körde du? 🙂
    Ja, så kan det va. Man kan ju inte tvinga alla människor i världen att äta lchf! 😉

  2. Tråkigt att det var fel färg, men bra om du kan sälja den så den kommer till användning 🙂

    sv: Förstår hur du tänker, dock så har jag väldigt lätt för att strunta i hat, det är inte direkt något jag tar åt mig av så jag är inte orolig för hatkommentarer alls. Jag är orolig över att ingen ska vilja titta eller följa min yt-kanal istället haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa