Jag älskar leksaker, det finns en anledning till att jag i vuxen ålder samlar på My little ponys och fortfarande med glädje går och pillar och känner på leksaker i butiker. Jag kommer då och då på mig själv med att småtitta på Barbies och älskar målarböcker. När William var yngre brukade jag till och med vara med honom och måla i hans målarböcker tillsammans för att jag tyckte det var så roligt. Samma sak kände jag inför Play doh, och i somras gick jag och en kompis och kikade på barnleksaker en stund tillsammans. Har ni hört talas om sidan sagopalatset.se? Dem säljer leksaker för barn och det finns så mycket fint där! Jag hittade det jättefina smyckeskrin här ovan som man skulle kunna tänka mig att ha själv där och blev förälskad. Priserna är dessutom inte alls i den högre prisklassen så man har råd att handla. Jag har nu suttit där och kikat ett tag och inser hur otroligt kul det är med leksaker. Det är något speciellt med hela saken, att få köpa leksaker till någon eller att inreda med leksaker. Att få skapa magi tillsammans med barn i form av vackra små ting som dem blir lika förtrollade av som mig. Kanske är jag barnslig? Men jag är både mamma och utbildad lärare så då får man faktiskt ha barnasinnet i behåll! Att få kliva in i leksaksbutiker på nätet kan vara lite drömmande som när man som liten stod i och kollade med förälskade ögon, på just den där My little ponyn eller just den där Barbiedockan man ville ha. Det för en till drömmarnas härliga land, man vill köpa och leka igen.

Sponsrat inlägg.

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa