Dark Mode Off / On
Läraryrket

Massor med kommentarer i papperskorgen?!

img_0596
Upptäckte precis att jag hade jättemånga kommentarer i papperskorgen som jag aldrig lagt dit, normalt kommer kommentarer i skräpposten så detta var ju tråkigt. Jag som alltid svarar när folk skriver, får svara ikapp dessa och så får jag be om ursäkt om ni tror att jag ignorerat er för så är inte fallet!

Idag har jag jobbat, det var Kramens Dag och eleverna jublade. Vi har kramats och haft det mysigt hela dagen, sedan var jag på information om de ny bedömningsstödet och bedömningsportalen som Skolverket har gett ut. Eftersom detta blir obligatoriskt i sommar var det bara att gå. Intressant men kändes mäktigt, och ibland undrar jag om dem som jobbar på Skolverket någon gång ens arbetat som lärare eller med barn?!

Efteråt var det Temafest på Williams skola. Dem är så duktiga, blir alltid så imponerad och fastän jag bara såg Williams grupp så blev jag ändå glad.
Jag var så himlatrött, kändes som det blev lite väl mycket med information idag.

Ska i alla fall alldeles strax lägga mig, och så ska jag försöka svara på kommentarer. Imorgon ska jag hämta lite paket på stan, och bara mysa av ledigheten.

30 Comments

  1. Jobbigt när saker och ting inte blir som man är van/tänkt sig… oavsett vad liksom!! Men gött att du kunde rätta till det iaf =D… och roligt att det gick bra med temafesten med sonens skola! HA en super nice helg som kommer nu, kram kram…

  2. Konstigt med kommentarerna, men bra att du hittade dem. Och vad roligt att dina barn på jobbet blev jätte glada över dagens dag 😀

    Sv; härligt att du har kramats mycket igår! 😀

  3. Låter som en härlig dag 😉 Helt övertygad om att många på skolverket inte varit på skolan sen de själva gick 😉 Inte heller de lärare som är på högskolan 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: