IMG_6593

Nu är det helg igen! Denna vecka har känts lång för mig och vetskapen om att jag ändå får sova tills klockan 07:00 imorgon peppar mig rejält, det ska bli skönt att vara ledig i helgen nu då.
Idag efter jobbet passade jag på att städa och sedan så vid 18:00 tiden hade jag äntligen mitt Me and I party här hemma. Så massor med fina färgglada kläder! Lyckan var var total, jag älskar ju deras färgglada kollektioner och nu kändes det precis som när jag började gå på partyn 2006 eller 2007 när William var liten. Budgeten sprack visserligen men det känns okej, nu kommer jag känna mig fin i vår och sommar!

En fördel med såna här partyn är att man äntligen får tiden att träffa sina fina vänner, det är en stund när man får skratta och ha roligt tillsammans. Jag laddar upp och blir väldigt livspeppad av sånt här.
Köpte förresten ett par vinröda mysbyxor. Tänkte att jag kanske ska spela in en film imorgon och då kan jag passa på att visa dem där. Jag tänkte även göra lite annat, det är ju ganska smidigt med youtube har jag märkt.
Nu blir det sängen för mig strax och imorgon när jag vaknar blir det att utföra lite ärenden tänkte jag. En tanke är även att försöka lägga lite fokus på bloggandet, nu när det är helg och jag nog kommer ha lite mer tid för sånt!

36 kommentarer

  1. Låter trevligt med ett sådant party! Ska bli trevligt att få se hur dem ser ut på videon imorgon 😀

    Sv; ja, det är riktigt gott! Ja, hoppas på bättre väder imorgon och till helgen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: