Nu har klockan visserligen passerat första april, men jag skriver ändå. Syskonen fyllde år på första april som vanligt. Brorsan fyllde 27 och syrran 19, har grattat båda. Träffade Lisa på stan och tog en fika. Hämtade ut ett paket med skor, jättefina men dem skriver jag mer om imorgon. 

Sedan åkte jag hemåt, Björn skaffade sushi åt mig och William och fick sedan skjuts till Grycksbo där han drack öl och umgicks med några kompisar. Jag och William såg klart serien Heroes, och sedan såg jag att det var förlängning i hockeyn. Eftersom hela släkten hejar på Leksand slog jag igång saken för Williams skull. När sedan Leksand gjorde mål skrek William som en galning och ringde runt till alla som kollade på matchen. Vi åkte ut och hämtade en lycklig Björn i Grycksbo, och han övertalade oss att ta en gruppbild. 

Dem ville ha på mig matchtröja. Jag ska nu berätta något hemskt för er, jag kollar aldrig på sport! Jag är totalt ointresserad av allt var sport heter, jag tycker synd om laget som förlorar samtidigt som jag blir glad för dem som vann. Men mest sympatiserar jag med dem som förlorade och tycker extremt synd om dem som är ledsna. Detta har således gjort att jag avskyr sporter! Det är nämligen alltid någon som blir ledsen i sport, jag fixar det inte! Känslan av ledsna människor! Hur som helst Björn övertygade mig och jag sa; Ni kan klä upp er. Jag kan var oklädd!

Insåg i samma stund att det där lät ju fel och var inte alls vad jag menade. Haha!!! Värsta nakenfotografiet, det hade varit något för Facebook det! 

Så ovan! Se och begrunda mina vänner, för ett foto som detta kommer ni aldrig se igen! Jag i matchtröja! Men var gör man inte för familjen? 

36 kommentarer

 1. Du är ju jättefin i tröjan.Nästa gång kanske du vågar köra med till och med hockeyfrilla.Det är sannerligen planering att få sina barn samma datum men olika år.

 2. Härlig bild! Och fin du är 😀
  Jag tänkte köpa en domän på http://www.domanshop.se/
  och sen skrev blogg.se i mejlet att jag ska följa de här stegen;
  http://info.blogg.se/2015/october/koppla-ett-domannamn-till-din-blogg.html

  Jag vågar mig dock inte på det själv, har hört att det inte tar så lång tid men vill inte förstöra något på bloggen vilket jag troligen lär göra eftersom jag är ungefär 0,00 teknisk. Är det något du skulle kunna tänka dig att hjälpa mig med?

  Kram

 3. Finaste bilden ever på dig 😉

  Jag bara skrek rakt ut här hemma också när Montpetit avgjorde igår. Några tårar kom det också och jag grät det första jag gjorde imorse, när jag tittade på videos från matchen och från när laget kom hem till Leksand igen. Wow, alltså, det här är som en saga, en helt otroligt makalös saga och att vi faktiskt gick hela vägen, det känns smått ofattbart. Jag har nog inte förstått det än, men hälsa dina sanna systrar och bröder där hemma, för vi gjorde det, vi är tillbaaks!!! 😀

 4. Hihi härlig bild =) jag trodde du var en riktig sportfåne när jag såg bilden =) jag är också helt ointresserad av sport.. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: