Dark Mode Off / On
Reklam

Barn och ungdomar.

När jag fick chansen att skriva om arbete med barn och ungdomar tog jag den. Jag tycker det är viktigt att vi kämpar för barn och ungdomar i samhället. Trots att så många klagar på barn och ungdomar så är det fina människor bakom. Dem är medborgarna som ska ta över den här världen, då tycker jag det är viktigt att vi ska se till att dem får viktiga byggstenar för detta. Har ni koll på Frälsningsarmen? Jag ska vara ärlig, jag har inte tidigare haft så stor koll på vad dem gör. Jag har vetat att det är en grupp människor som står och sjunger på stan och samlar in pengar. Jag trodde nog att pengarna gick till deras församling. Men nu har jag förstått att dem faktiskt ger pengar till barn och ungdomar. Att dem hjälper till så barn till ensamstående föräldrar får åka på roliga utflykter och stöttar och anordnar aktiviteter av olika slag för andra utsatta barn. Det här kändes verkligen fint, mina ögon öppnades och eftersom jag brinner för välgörenhet kände det här äkta. Det kändes fint och trevligt, så här i snart sommarlovstider när många barn åker på semestrar har vi andra barn som inte kommer utanför sitt bostadsområde. Att det finns organisationer som stöttar dessa barn känns underbart. Så självklart vill jag skriva om detta, det känns viktigt! Dem utsatta i vårat samhälle behöver få upplevelser! Jag blir varm i hjärtat av detta.

Sponsrat inlägg.

11 Comments

  1. Barn och ungdomarna är ju vår framtid. Hade ingen aning om att Frälsningsarmén la pengar på barn. Trodde också det var till en fast församling

  2. Det är en trevlig blogg jag har hamnat på.Vad innebär det att ett inlägg är spinsrat?Skall man förhålla sig på något särskilt sätt till de inläggen?
    Kram

    1. Åh tack så snällt sagt :). Sponsrat, det betyder egentligen bara att jag får något för att skriva inlägget. Ibland en produkt eller inkomst :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: