Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Ny video på youtube.

34 Comments

 1. Du duger precis som du är!
  Du har klarat av massor i ditt liv. Utbildat dig, är mamma mm mm.
  Du kanske skulle gå och prata av dig hos någon för att stärka dig själv <3

  På videon så ser jag en stark, modig tjej 🙂

 2. Å vad roligt att se! Så fin du är 🙂 Men vad tråkigt med borsten måste jag säga 😮 upplever inte att min tappar stråna sådär

 3. Nä,sådana borstar är jag inte precis bekant med:-). Kul att se dig ’live’.Vilken fin liten sminkhörna du verkar att ha.

 4. härlig video! 🙂 när jag shoppar på nätet så tar och också alltid det på faktura. tycker också att det känns bäst.^

  sv; ja det är underbart att jag börjar känna mig så mycket bättre. man blir ju jätterastlös av att bara vara hemma om dagarna och inte göra nåt. så det var skönt att jobba igår. 🙂

 5. TUFFT av dig att våga göra sådana vidoes!! Är en skygg människa som inte alls gillar att stå framför linsen samt att jag klarar inte av att höra mig själv prata =)… så bara att våga göra sådan sak är för mig väldigt starkt gjort! Fortsätt det du gör och tycker å tänker tjejen<33
  Ta hand om dig, kramar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: