En lördag med serier, promenader och bara ta det lugnt tid. 

Jag började dagen med att prata med min mamma. Sedan tog på mig mina promenadkläder och begav mig ut i morgonen och tog en snabb promenad på 30 minuter. Det var riktigt skönt och våren kändes i lungorna.

När jag kom hem fixade jag mig och åt sedan lite frulle, jag har sett på massor av tv-serier idag och sen sov jag en stund. Jag behövde verkligen en lugn dag.

Jag köpte en gluten, laktosfri och vegetarisk pizza igår för att testa. Jag lagar nämligen ogärna mat till mig själv när jag är ensam. Men denna var faktiskt riktigt god. Dock såg den inte alls ut som på bilden, som ni säkert ser.
Jag la till lite tomater på pizzan och la även till oregano.
Pizzan var lagom stor och smakade helt okej, kan rekommendera den om man är lat någon dag och inte orkar laga middag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

54 thoughts on “En lördag med serier, promenader och bara ta det lugnt tid. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: