Den här dagen startades med att äta frukost och sedan dammsuga. När William gått till skolan begav jag mig ut på en morgonpromenad! Det var hur skönt som helst, jag gick runt och lyssnade på musik och hade lite vårluft i lungorna.

Såg även att det bildats små vattendrag på olika platser. Det är snön som sagt hej då och bildat vatten istället. Det här är något jag älskar, såg även en and och glada människor utomhus. Den här tiden på året är fantastisk!

Efter promenaden, duschade jag och sminkade mig. Pratade med min mormor, ät lite lunch och tittade på ett avsnitt på serien Nashville. Fick såna tårar i ögonen! Väldigt gripande avsnitt!

Jag har även hunnit med att spela in två videos som ska ut på Youtube det ena är publicerat redan och det andra blir det i helgen.

William kom nyss hem och tvättmaskinen håller just på att tvätta sin tredje maskin. Det är skönt med helg och jag försöker att njuta av livet till fullo.

001

14 kommentarer

  1. Tack för tipset om Nashville. Jag ”behöver” en ny serie att titta på, jag kollade upp den och den verkar kunna vara nåt i min smak.

  2. Nashville såg jag några delar av, tyckte den var riktigt bra. Just nu har jag ju tyvärr ingen tid över. Tycker inte riktigt att dagarna räcker till just nu.

  3. TUFFT av dig att våga göra sådana vidoes!! Är en skygg människa som inte alls gillar att stå framför linsen samt att jag klarar inte av att höra mig själv prata =)… så bara att våga göra sådan sak är för mig väldigt starkt gjort! Fortsätt det du gör och tycker å tänker tjejen<33
    Ta hand om dig, kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa