Dark Mode Off / On
Läraryrket

Våren, och vårregn.

img_1145

Det var en riktigt trött jag som klev upp ur sängen, som tur var så fanns ändå vetskapen om att det var sista tidiga morgonen den här veckan. Solen sken dessutom så när jag åkte mot jobbet kändes i alla fall den saken hoppfull. Arbetsdagen gick väldigt snabbt och vips satt jag på bussen hem mot ledighet och Falun igen. Väl hemma stupade jag bokstavligt talat på soffan, jag har varit galet trött de senaste dagarna så bloggande har inte varit på kartan. Dock kände det efter att ha sovit hemma några timmar samt någon halvtimme hos Björn idag mycket mindre tröttsamt. Nu är jag faktiskt riktigt utvilad.

Jag hoppas på fint väder imorgon, tänkt nämligen äta frulle med William och sedan ta mig en rask morgonpromenad. Från och med imorgon ska jag säga stopp till sötsaker igen, och istället röra på mig mycket och prioritera bara mat. Jag vill gärna känna mig helt okej under semestern.

Har även börjat klura på min lista som jag ska skriva, jag tror det blir bra. Jag behöver ha lister som jag kan bocka av. Jag mår bra av sådana saker! Det kanske kan lindra min ångest också!

20 Comments

  1. Fusk!! När vi cyklade mot jobbet (och hem) så spöregnade det haha ^^ Bara droppade om en när man kom in i lärarrummet.

  2. Det går framåt nu då,från att ha varit ett krockat skithus till att de fram emot sommaren:-) Bra!
    Jo,listor är jättebra.Lustigt hur starkt det skrivande ordet påverkar en.Att formulera sina mål i skrivet ord påverksr mig jättepositivt.Struktuerar vardagen på ett bra sätt.

  3. Har också varit riktigt trött denna vecka, men tur att du känner dig utvilad nu 🙂 och skönt med ledighet 🙂 ha en underbar helg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: