Carl Larsson gården i Sundborn.

  002

Idag under eftermiddagen åkte vi hela familjen ut till Sundborn och Carl Larsson gården. Det var stängt men vi kollade runt i området och tog en promenad, det är verkligen vackert därute. Vi pratade sedan om att åka dit någon dag när det är öppet och gå in och kika. Jag tror det är en bra sak att göra när det blommar ute, då blir det nog som att befinna sig mitt i tavlorna. Det är väldigt vackert i Sundborn. Tänk er att vandra in i en tavla, ungefär så känns det att vandra runt därute.

005

008

 

006

007

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

36 thoughts on “Carl Larsson gården i Sundborn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: