Dark Mode Off / On
Ett dalaliv

Carl Larsson gården i Sundborn.

  002

Idag under eftermiddagen åkte vi hela familjen ut till Sundborn och Carl Larsson gården. Det var stängt men vi kollade runt i området och tog en promenad, det är verkligen vackert därute. Vi pratade sedan om att åka dit någon dag när det är öppet och gå in och kika. Jag tror det är en bra sak att göra när det blommar ute, då blir det nog som att befinna sig mitt i tavlorna. Det är väldigt vackert i Sundborn. Tänk er att vandra in i en tavla, ungefär så känns det att vandra runt därute.

005

008

 

006

007

36 Comments

  1. God morgon 🙂 Ser ut att vara ett jättemysigt ställe. Älskar att vandra runt på sådana. Kram och ha en fin måndag nu, snart helg igen, eller nåt 😉

  2. Ser riktigt härligt ut, kan verkligen tänka mig att det blir ännu bättre när det blommar!:)

    sv: roligt att även du svarade på utmaningen, kul att läsa svaren!:)

  3. Vilka fina bilder och där har jag varit med barnen, vi tog en tur ner dit då vännerna bor där omkring. Det är väldigt vackert där, vi var på sommaren..

    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: