Det tog ett tag för mig och William efter sommarlovet att se klart hela säsong 4. Men nu är det då gjort, säsong 4 handlade om ett tivoli som samlade personer med gåvor. Det visade sig här att Samuel inte var en speciellt trevlig typ utan hans mål var att förgöra alla människor utan gåvor. Sylor var hjärntvättad att tro att han var Natan men bröt sig fri, han blev även en del av dem som stoppade Samuel. Claire gick sin egen väg och bröt sig ur sin pappas regler. Denna säsong var jättebra och jag förstår någonstans att man tänkte att detta skulle vara slutet, som många säkert vet kom Heroes Reborn och den serien såg jag klart ensam i helgen. Den får ni läsa mina tankar kring i veckan.

12 kommentarer

  1. Jag började kolla på säsong 1 men sen blev det inge mer för mig… jag vet men tänker på mina kollegor också för då ska dom täcka upp för mina 100% också fast vi redan sliter sönder oss.
    Linda recently posted..Vc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: