Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Lever jag?

Jag och William!

Har inte bloggat under hela helgen. Men helt ärligt finns det en anledning till detta. Igår var det Valborg och det kommer bilder och text från vad vi gjorde imorgon. Idag har vi firat Williams tremänning Lucas som fyller 12. Björn har fixat med sin raggarbil, jag har dammsugit och städat hans BMW. Björn lagade en jättegod vegpizza.

Var med honom till Borlänge och köpte en tv på förmiddagen. Björn skulle alltså ha en ny. 

Var väl min dag i stort. Tre arbetsdagar återstår denna vecka och tänk nu är det äntligen MAJ!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: