Känner mig galet trött! Jag har verkligen inte kunnat sova. Istället har jag legat och oroat mig för jobbet, ofrivilligt planerat arbetsveckan och resten av läsåret. Jag har oroat mig inför framtid och känt ångest av det förflutna. Har haft IBS hela natten och mår verkligen inte tipp-topp. Men det är bara att bita ihop! 

33 kommentarer

  1. usch vad jobbigt för dig 🙁 hoppas att du får sova bättre inatt.

    sv; kul att du också gillar låten fina du! 🙂

  2. Usch va jobbigt att inte kunna sova för att du oroar dig.
    Allting kommer ordna sig, det gör ju konstigt nog alltid det. Det kanske inte
    blir exakt som man tänkt sig men hyfsat ändå kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa