Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Sambous, trötthet och snart ledighet.

005

Jag känner verkligen att bloggen blir lidande, men jag är galet trött. Igår efter jobbet åkte vi först hem till min bror, sedan vidare till Borlänge och åt på Ikea och sen tillbaka till Falun och Kniva. William tog årets första dopp och jag sov i bilen. Somnade ganska ovaggad efter ett avsnitt av Game of Thrones och sen idag var det fullt ös hela dagen. Jag har suttit med nationella proven och fört in resultat och grejat, det känns i kroppen att energin är fullpumpad.

Idag var det också värme för första gången, vilket så klart gillades. Vi hade ett möte och efter mötet var det APT, det känns som APT:n försvann i tid men det kändes helt okej ändå.

Imorgon börjar helgen igen, det ska bli skönt. På torsdag ska William och Björn på urnsättning för Björns farfar och jag ska på amningshjälpens möte här i Falun vid 14:00. Annars är det lugnt, jag försöker att vila och fånga dagen. Har massor med bilder ni borde få se så fort jag får energin tillbaka, men just nu är jag bara trött.

Igår kom en elev med sambous till mig, och idag fick jag sambous igen av en annan elev. Så himla gulligt, jag tänkte på det idag hur roligt det är att jag får jobba med mångkultur på det viset jag jobbar med. Vi har börjat arbeta med världsdelarna och i klassrummet kan vi checka av flera av världsdelarna, det är ganska häftigt när man tänker på det.

Related Tags:

6 Comments

  1. vad omtänksamt av eleverna! ja den där hemska tröttheten. hopas du känner dig piggare snart! Oj första doppet redan ?

  2. Härligt att du trivs med jobbet, det är så viktigt, och så gulligt av eleverna, synd att du är så trött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.