ecomind.se – Ekologisk skönhet.

IMG_6953

Jag har fått äran att testa en produkt från Ecomind. Jag hade inte hört talas om dem tidigare men när jag fick hem en ansiktsmask därifrån i fredags som jag testade på kvällen insåg jag snabbt! Det här är ett företag som kommer bli en favorit. Ansiktsmasken gjorde verkligen så ansiktet blev helt mjukt och kändes rent efteråt, jag upplever att ansiktet verkligen fick energi direkt när man hade på masken. I paketet fick jag även prover på olika serum och en av dessa är nu min stora favorit. Märket jag testade heter Lulu & Boo och är naturligt och organisk. En sak ni ska få veta är att jag alltid är ärlig med produktbeskrivning så är det något jag gillar är det verkligen mina sanningsenliga ord, jag tycker priset är väldigt bra så bra produkter och jag vet att jag inom snar framtid måste köpa ansiktskrämen för natten igen, detta då jag helt enkelt tycker huden känns mer fräsch på morgonen.
En sak som jag upplevde var unikt med Ecomind är att dem har menyer för: barn och även för gravida under dessa menyer finns det specifika produkter anpassade just för barn och gravida. Hur smart som helst!

Har ni besökt sidan? Om inte gör det! Ni förtjänar en beställning!

IMG_6965Mamman lyxar till det!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: