My little pony – Baby Moondancer G1

005

006

004

Denna lilla sötnos köpte jag genom min syster som var på Konvent tidigare i år. Hur fin är hon inte? Lilla Baby Moondancer, jag har även vanliga Moondancer. Så fin till min samling! För er som sett My little Pony Flykten från Katrina känner ni igen henne därifrån.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

34 thoughts on “My little pony – Baby Moondancer G1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: