Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Härliga underbara helg!

img_1292

Så är det torsdag och nu är det kväll igen, jag jobbade idag och direkt efter jobbet slocknade jag på soffan.
Jag gick från jobbet till stan idag, jätteskönt och tog sedan bussen mot Falun. Björn ringde och vi bestämde oss för att träffas på Maxi när han kom hem, sagt som gjort så gick jag dit. Meningen var att jag skulle på en föreläsning idag men föreläsaren blev sjuk. Därmed missade jag föreläsningen och eftersom Björn och William skulle äta ensamma så köpte dem en rätt med svamp i. Jag äter inte svamp, har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Det är bland det snuskigaste jag vet! Istället åt jag ost och paprikabiffar med Rydbergs beasås och en sallad. I den hade jag bland annat mozzarella. Vet ni förresten att Rydbergs beasås är vegansk? Så min måltid blev alltså vegetarisk idag. Men de här ost och paprikabiffarna, dem är från Hälsans kök förresten! Om ni vill äta något helt galet gott så köp dem! Det kan varit bland det godaste jag ätit på mycket länge. Tänk er biffar med smält ost! Jag älskar ost, och paprika!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. William ska till tandläkaren imorgon och kolla tandställningen efter han slutat skolan, jag tänkte ta en promenad i det ovälkomna regnet som så många berättat om. På kvällen kanske en kompis till William ska sova här. Imorgon bitti ska jag och William äta frulle ihop och jag ska städa, livet är helt okej. Om man tänker bortom vissa tråkiga saker som upptar min tid. Men jag ska försöka se de bra små tingen också. Dem som gör livet värt att leva, för så är det ju små bra saker kan vara helt underbara dem med.

36 Comments

 1. Min son ska me till tandläkaren i morgon =)

  Vilken jätte fin bild på sej

  ja gud ja jag somnar ofta på soffan då man kommer hem ha ha så trött sen sitter nattugglan här på kvällen vaken =)

  kram o fin fredag

 2. Fina du! Rummet ser så mysigt ut 🙂 Synd att föreläsaren blev sjuk så det blev inställt, men god mat också ;))

 3. Den maträtten som du åt lät inte sämre än vad dem åt med svamp i. Grymt gott!

  Sv; tack ska du ha! 😀

 4. Bara påsen är vegansk!! Inte den i burk 😀 men det visste jag faktiskt hehe! Gott med vegetariskt 🙂 och du är fin som alltid!

 5. Svamp som är så gott! Haha tur att vi alla är olika. Jag lärde mig äta svamp, hade svårt med konsistensen förut.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: