Gröna smoothies.

Har fått flera frågor om vad jag har i mina gröna smoothies och jag ska ge er recepten tänkte jag.
Vill bara förtydliga att jag inte är någon expert på sånt här, och matlagning är ingen specialitet jag har.
Men dem funkar och är mättande, att dem dessutom lugnar min mage känns perfekt.
Nedan följer två recept det längst ner är en jag gjorde idag, första receptet här är det jag dricker varje morgon.

img_1448

10 centimeter av en gurka
En näve med babyspenat
Lite citronextrakt
2 dl vatten
1 tesked purely greens max
Blanda allt i en mixer och drick.

img_1447
10 centimeter av en gurka
Avokado
Lite citronextrakt
2 dl vatten
1 tesked purely greens max
Blanda allt i en mixer och drick.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Gröna smoothies.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: