Har fått flera frågor om vad jag har i mina gröna smoothies och jag ska ge er recepten tänkte jag.
Vill bara förtydliga att jag inte är någon expert på sånt här, och matlagning är ingen specialitet jag har.
Men dem funkar och är mättande, att dem dessutom lugnar min mage känns perfekt.
Nedan följer två recept det längst ner är en jag gjorde idag, första receptet här är det jag dricker varje morgon.

img_1448

10 centimeter av en gurka
En näve med babyspenat
Lite citronextrakt
2 dl vatten
1 tesked purely greens max
Blanda allt i en mixer och drick.

img_1447
10 centimeter av en gurka
Avokado
Lite citronextrakt
2 dl vatten
1 tesked purely greens max
Blanda allt i en mixer och drick.

Relaterade etiketter:

20 kommentarer

  1. Å vad roligt, jag gör också väldigt mycket sånt här =) Jag älskar att ha i avokado det är min bästa grund =) Sen tar jag bara sånt jag har hemma men en blandning av all frukt och grönsaker och bär =)

  2. smoothies är så gott! älskar det! 😀

    sv; hihi det är en väldigt rolig och spännande sak som är på gång. det är uppe i bloggen nu om du vill läsa 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa