Morgonens PW slutade med loppisfynd, och en smoothie efteråt. 


Jag hade en aning när jag vaknade att jag borde gå ut och ta mig en promenad. Dock drog jag ut på saken, jag var inte helt peppad och dessutom kände jag mig ganska så trött.
Jag bestämde mig dock till sist att nu gör jag det, så slängde upp håret och drog på mig träningskläderna och ut i den friska morgonluften. Jag reagerade på hur varmt det kändes, och det var jättehärligt. Tog min vanliga runda och träffade lite människor, det är just nu hästtävlingar på Lugnet här i stan så såg en hela del hästmänniskor som var på väg ditåt. När jag gick en bit därifrån såg jag massor med Liljekonvaljer, hur vackra är dem inte? Sån där riktig skolavslutningsblomma, jag hade redan tidigare under promenaden dragit in doften av hägg i näsan och tänkte
“Det luktar skolavslutning”. Jag älskar att känna den där doften av sommar, minnen kommer så lätt till mig så fort jag möts av en doft. Jag började tänka på när jag på somrarna från fyran brukade cykla från hemmet i Orsa till min mormor och morfar i Maggås. Jag minns ett tillfälle när jag cyklade och mötte min mormor och mamma efter vägen och det var några kattungar som gömde sig i en liten lada. Vägen dit var helt uppför men hemvägen var desto trevligare som var nerför hela vägen hemåt.

Hur som helst jag promenerade och när jag nästan var hemma svängde jag in på villaområdet. Såg då flera saker som stod utanför uppgången till ett hus, där stod det; Ta vad du vill och swisha vad du tycker det är värt. Mitt i uppgången där stå då något jag länge velat köpa, en kontorsstol, min åker bara ner numera och där stod en som passade perfekt. Jag swishade och passade på att köpa en sackosäck samtidigt. Den ska jag ha till lite annat, men det blev alltså två fynd. Men sen blev det riktigt tungt, jag var svettig innan men när jag kom hem efter att ha burit kontorsstolen och sackosäcken var jag helt plaskblöt! Så på min power walk fick jag både kondition och styrka!

Väl hemma så passade jag på att rengöra stolen, jag gillar att städa saker och efteråt tog jag mig en dusch. Gjorde en grön smoothie på lite av saker jag hade hemma. Receptet på smoothien kommer senare idag. Jag har även sminkat mig och fixat mig, klockan är strax efter tio och jag kan nu fånga dagen precis som jag vill. Tvättmaskinen är igång, och jag ska diska alldeles strax.
Vad gör ni denna härliga söndag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Morgonens PW slutade med loppisfynd, och en smoothie efteråt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: