008

Jag har ont i höftbenet idag, misstänker att det beror på att jag bar stolen jag fyndade i morse. Min rygg och mina höfter gör ofta ont när jag gör saker numera, det är inte kul alls skulle jag vilja säga. Ändå rör jag på mig i massor och försöker att leva sunt.

Efter vi ätit hos Björn idag gick vi hemåt igen, det betydde en hel del med promenader och en hel del med luft och andrum. Jag gick genom elljusspåret och hörde fågelkvitter, insåg verkligen hur vackert det är nu. Alla ljud från djuren, all grönska och alla dofter. Jag kanske tjatar men det känns verkligen magiskt att leva just nu. Jag blir en annan människa denna tid på året och det är jag väl medveten om. Folk kan nog kalla det vad dem vill, men jag lever på vår och sommar. Även en liten bit in på hösten, men runt november blir jag deprimerad och den saken håller i sig fram tills mitten av april. Det är alltid så, mörkret och snön det tar något av mig på ett jobbigt och ganska tufft sätt tyvärr. Jag önskar så att det inte var så, att jag mådde lika bra som jag gör nu året runt.
Men det är kanske för mycket att begära, vi är ju olika alla människor och det finns nog en anledning till den saken.

Nu ska jag förbereda mig inför den nya arbetsveckan!

4 kommentarer

  1. Fina du! 🙂 Älskar den här tiden på året nu när det är ljust länge och grönskan föds på nytt, så förstår din känsla där med hur deppigt det blir i november och över vintern!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: