Dark Mode Off / On
Läraryrket Migrän & spänningshuvudvärk

Spyor och huvudvärk.

Fågelungarna på jobbet växer. 

Igår for hela innehållet av allt jag ätit rakt upp. Jag kände hur jag fick avsluta dagen och slänga mig på sängen. Det snurrade som en karusell i hela huvudet och jag trodde att hela huvudet skulle explodera. Trots att sommarlovet är nära känns huvudet just nu som inte finns någon minut till som klaras av. 

Jag har utvecklingssamtal idag igen och hade det inte varit för samtalen hade jag stannat hemma. Den ena ”fördelen” med detta är att all mat just nu äcklar mig totalt… 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: