img_1351

Igår var jag hemma med världens illamående, det blev inte bättre idag men kan plågade mig igenom jobbet. Nyss har jag kräkts och det var rejält dessutom. Jag förstår inte hur jag ska orka jobba resten av veckan och det är verkligen så att jag måste. Egentligen skulle jag behöva ligga ner och vänta ut detta, om det är järnvärdet eller om det är blodtrycket vet jag inte. Men det är något som sitter i huvudet som gör att hela omvärlden känns som en karusell, jag mår skitilla. Vetskapen om att jag måste jobba känns inte alls bara, jag får väl lida mig igenom detta.
Bloggandet blir lidande men jag kommer ta upp det igen så fort jag känner mig “frisk”, vad nu det betyder.

 

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: