Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Födelsedagsfirande och nationaldagen.

IMG_7258

Idag är det som bekant Sveriges nationaldag och således en röd dag. Björn fyller även år idag så idag åkte vi till Skedvi och friade den på eftermiddagen. Då hade Björn köpt smörgåstårta och även Budapestbakelse. Jag åt så klart inte bakelsen eftersom sådana innehåller hasselnötter, men jag åt smörgåstårta och det var hur gott som helst, jag fick även rulltårta och bullar så det var lugnt med den saken. Hur som helst hade vi det väldigt mysigt och trevligt i solen.

IMG_7262

IMG_7263

Innan vi åkte dit hade jag köpt en bukett med rosor åt Björn i födelsedagspresent i väntan på en riktig, och William och Björn var och badade i Sandlandet medan jag låg i Plymouth:en och sov. Jag blev så galet trött så jag kände att det var något jag behövde.

IMG_7264

IMG_7274

När vi sedan åkte till Skedvi så passade jag på att fotografera lite, det är så vackert nu med syrener och alla vackra blommor överallt. Jag skulle vilja påstå att denna tid är bland den vackraste att ta med sig kameran under. Jag får alltid upp mitt intresse för fotografering när det är sommar, nu när jag får sommarlov ska jag gå ner på biblioteket och låna fotoböcker tänkte jag.

 

IMG_7279

IMG_7280

22 Comments

  1. Härligt att ni har varit lediga idag! Så gott med smörgåstårta och Budapestbakelse hade jag inte sagt nej till för det är min favoritbakelse 🙂 Visst är det roligt att fotografera nu när våren och sommaren kommer och hela naturen slår ut i blom! Jättefina bilder du har tagit! Hoppas ni har haft en riktigt härlig dag! Kram <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: