IMG_7213

IMG_7214

IMG_7215

I lördags var det crusing här i stan och jag åkte först med Björn. Vi åt på Koppis där jag tog en Souvlaki det var riktigt gott, Björn drack i öl så efter det tog jag över körandet. Jag passade på att ta en bilbild och det blev denna ut genom rutan på Björns Plymouth.

Jag tänkte att dessa bilder kanske få fylla ut denna måndagsförmiddag. Inlägget är tidsinställt så därmed ser ni det efter att jag skrivit det.

39 kommentarer

  1. I min hemstad är det cruising dagen innan nationaldagen och sedan är det typ bilutställning på nationaldagen med både nya och gamla bilar 🙂

    SV: Gör det, det tycker jag, det är faktiskt en väldigt bra grej tycker jag! 🙂

  2. åh det där har jag aldrig ätit på koppis förut, måste nog ta och prova det för det såg riktigt gott ut! 🙂

    sv; ja det är aldrig fel med nya sminkborstar! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: