Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

I väntan på studentfirande.

Sitter hemma och väntar på att fixa lunchen. Vi ska åka om cirka en timme. Då blir det Rättvik och lillasysters student. Jag hittade en gammal bild på oss och den syns här nedan. Jag på åttans avslutning, blond och med aneroxia. Ibland undrar jag hur det gick till när jag överlevde på luft?

Hur som helst denna dag är en glad dag! Syrran tar studenten, William och jag firade första sommarlovsdagen med frulle på Maxi i Falun och alldeles strax åker vi mot äventyr i Rättvik!

12 Comments

  1. är det inte där uppåt du bor som de brukar typ gå ihop till kyrkan o ha avslutning eller så ?
    så mysigt me skolavslutningar fin lördag vännen kramar

    1. Ja alltså det är lite olika. På skolan jag jobbar är vi på skolgården. Andra år har vi tågat in på skolgården men inte i år. På sonens skola tågar dem numera in i kyrkan utifrån bara men inte ifrån skolan det är för långt :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: