I väntan på studentfirande.

Sitter hemma och väntar på att fixa lunchen. Vi ska åka om cirka en timme. Då blir det Rättvik och lillasysters student. Jag hittade en gammal bild på oss och den syns här nedan. Jag på åttans avslutning, blond och med aneroxia. Ibland undrar jag hur det gick till när jag överlevde på luft?

Hur som helst denna dag är en glad dag! Syrran tar studenten, William och jag firade första sommarlovsdagen med frulle på Maxi i Falun och alldeles strax åker vi mot äventyr i Rättvik!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “I väntan på studentfirande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: