Har massor att visa och skriva om, men sen åskvädret i torsdags har något blivit knas med bredbandet! Det känns så himla tråkigt! Över ett dygn utan internet, jag kan således inte svara på kommentarer. Lägga upp foton jag tagit och att skriva blir oinspirerade på en liten mobilskärm.

Har i alla fall sett två jättefina skolavslutningar idag. En som mina elever bjöd på, jag fick jättefina saker av dem och kände hur det värmde i hjärtat. Jag tycker så mycket om dessa barn, som jag fått följa sedan förskoleklass. Nu i höst ska jag få se dem börja mellanstadiet. Under sommaren kommer jag att sakna dem.


Sedan på kvällen var vi till Lugnet Kyrkan där Williams avslutning höll till, jag fick hålla tårarna borta. Så fint, och medleyt var lika roligt i år som alltid. Det är nytt varje år. Efter avslutningen åkte vi till japanska restaurangen och åt en underbart god middag.

Imorgon är det min systers student i Rättvik. Det känns i hjärtat!

11 kommentarer

 1. Oj jag skulle bli lite frustrerad utan internet. Hoppas det löser sig snart så du får tillbaka ditt internet! Jag fick också hålla tillbaka tårarna idag på barnens skolavslutning.
  Linda recently posted..Skolavslutning

 2. Fina saker du fått. Det är en av alla bra saker med att arbeta inom skola 😉

  Sv; ja, det är oerhört trevligt med kalas 🙂

 3. Himla åskväder.. Är så jobbigt att skriva från den lilla skärmen tycker jag.

  Härligt att både sonens och “barnens” avslutning blev bra 😀

 4. Vilken tjusig hatt på en lika tjusig tjej:-)!
  Det är bra för barnen att ha samma lärare under så många år.Vi får hoppas att det snart löser sig med bredbandet så att vi får se fler fina bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: