Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Studenten i Rättvik och raggarbilar.

Igår åkte vi upp till Rättvik. Det var jag, Björn, William samt min bror. När vi klev av i Rättvik var det så svinkallt att vi sprang in i en outlet butik och snabbhandlade några billiga plagg ihop. Jag köpte en jättestor hoodie så jag kunde ha den över alla mina kläder, med jättestor menar jag verkligen jättestor den är i XXL man! Jag var tvungen och Björn bara ta en mindre och jag nej! Denna ska hålla mig varm och det gjorde den. Sen drog vi bort för att kolla studenterna och träffade min mamma, hennes man och min moster. Det var så fint och jag fotograferade massor! När jag stod där såg jag mina kusiner, vi ses jättesällan och 2/3 har jag inte sett på många år! Jag tog mod till mig och gick fram. Var så himla nervös men det var jättekul verkligen. Min bror följde med också och han var ju liten när dem träffade honom sist. William fick följa med han också. Där stod vi en stund och sedan kom studenterna ner. Melissa min syster var med och fick nallar, rosor och kramar. Sedan åkte dem flak genom Rättvik och efteråt åkte hon Orsa med oss i Plymouth:en. Vi stannade till hos min mamma ett tag och åkte sedan tillbaka mot Falun. Idag ska vi tillbaka till Orsa för att fira ingen. Då blir det studentmat och annat. Detta är så fint!

Trist med inlägg utan bilder men mitt internet funkar forfarande inte och Comhem verkar inte hitta felet! Detta är frustrerande måste jag säga. 

Nu blir det strax att duscha, äta frulle och fixa sig för festen i eftermiddag! 

18 Comments

  1. Då är det full rulle hela dagen.Joo,visst är det lite mer liv med bilder på bloggen men vi överlever tills bandet åter fungerar.Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa